петък, 12 март 2010 г.

Господин Диков няма да се успокои, господин Президент. Българския народ няма да се успокои.

Всеобщ протест срещу цялата власт. Оправия на проблемите няма да дойде от политиците. Всички са заедно. Не мога да повярвам това, което говореше президента Първанов на пресконференцията. Втълпяването на страх беше под формата на половин часова тирада,  и спрягане на думата КРИЗА. Криза това криза онова криза в България криза в ЕС.
За ситуацията, в която се намираме толкова много се изговори и изписа. Правителството и президенството за първи път бяха изправени до стената и когато българският народ чакаше нещо истинско да се случи. Да спрат да ни лъжат и баламосват. Нищо от това не се случи. Първанов търсеше начин да се сдобрят с Бойко Борисов. Търсеше начин да не каже нещо, с което да ги засегне.
Аз се надявах на ИСТИНАТА, а получих опитите на Първанов да се сдобри.  Няма истински мъже в политиката всички са само властолюбиви, алчни за влсат интриганти. Няма ИСТИНА няма и да има. В понеделник призовавам всички на протеста пред финаносвото министерство, да се обявят в защита на собствената си власт. В Българската Конституция е записано ясно, че всичката власт в държавата произлиза и служи на народа. Аз призовавам всички да вземем властта си обратно защото тези хора доказват с всичките си действия, че единствено целят да се облагодетелстват от парите и властта ни. Няма светлина в тунела, няма край на кризата няма ад се имъкнем сухи само можем да затънем повече ако не се справим сами.
На политиците в България няма да вярвам никога повече, няма да разчитам и няма да се надявам. Друго, което няма да правя е няма повече да плащам на тия клоуни, озурпирали властта и като пиявици пият и отравят кръвта на българското общество.
Господин Диков няма да се успокои господин президент. Няма да се успокои и народа защото ни оставих на произвола и сега е време ние сами да се спасим. Спасение от политици няма да дойде.

31 коментара:

  1. айде да научим българския език - кога се пише "и", кога "Й" и тогава да пишем статии!Дали г-н Диков ще се успокоЙ или няма дя се успокоЙ, на никого вече не му пука!Неговата жълта книжка отдавна вече се показва от джобчето на сакото му!Току-що и Президентна на РБ го направи за смях пред цяля България, но 6ашо пак си остана Диков хи нищо не разбра, добре, че Петя беше наблизо и сигурно ще му обясни, какво му каза Президента.

    ОтговорИзтриване
  2. ДА ЕБА АВТОРА В ГЪЗА.ТАКА ЛИ СЕ ПИШЕ БЕ ИДИОТ.

    ОтговорИзтриване
  3. Успокой се и ние да се успокоим. Не те знам какво си учил, но явно не си го завършил.Не ти и трябва. Но за чупките на Диков към властта Първанов е прав, а Диков забрави възродителния процес. Но и тогава беше и сега си е лумпен, само дето има повече парици и още повече самочувствие. А народът няма да се успоко"Й", докато не натири и тези с голямата кошница. Празната.Пардон, пълната с фуражки, пагони и големи ченета.

    ОтговорИзтриване
  4. Дреме ми дали е и или й. Промених го за да сте щастливи пет пари не давам за Сашо Диков. Тая статия не е за него.

    ОтговорИзтриване
  5. А сега сложи и запетайките, ако знаеш къде и после буква по буква огледай думите!

    ОтговорИзтриване
  6. Бахти все едно само учителки по български са поствали коментари. Толкова ли много пречи правописа ми, че не ви интересува смисъла на написаното.

    ОтговорИзтриване
  7. zaebi gi ne im obrqshtai vnimanie na tqpite kopileta

    ОтговорИзтриване
  8. Уважаеми анонимници,
    забележката за грешката е основателна, но за съжаление тонът, с който я правите е неприемлив.
    Груб, заядлив, недобрамерен.

    Евалла на Сашо Диков, единственият, който постави НЕУДОБНИ въпроси на глас, с каквито са пълни коментарите в нета.

    Жалкото Гоце, супер изненадано, че в публичното пространство хората го наричат Гоце, че чак призова жена си Зорка да го защитава.:)

    Стана ясно, че има предварителна договорка между Яне Янев и Бойко Борисов, да се обяви ново Велико Народно събрание. Само то може да промени Конституцията, сгрешените закони,/в които поправки, изменения, допълнения, приложения са повече от самият закон- пълна джунгла

    /,нужен е нов избирателен закон, закон за лустрация, редуциране броят на депутатите, премахване на имунитети и привилегии и т.н. Все неща, за които предишните НС нямаха воля да свършат. Папкаха, крадиха, лалосваха и ни баламосваха.

    Всичката тая паплач трябвада бъде изметена от Парламента, но за да се случи е нужно ново ВНС, нова Конституция, забрана на комунистическата и етническите й клонинги- ДПС, евророма, МВРО...

    ОтговорИзтриване
  9. еее....той БГ \"народа\"...се успокоил...от време оно..спокоен си беше и през турско (500 годинки )...спокоен си беше и след турско....спокоен и при Бай Тошово...и след бай Тошово.......че сега Бойко ли или Гоце ще го стреснат...само разни тъпи интелектуалци си чоплят носовете по разни блогове

    ОтговорИзтриване
  10. Господин Диков! Тези нещица ги кажете на вашия приятел ББ. Щото той излъга хората , че може да управлява, ще пребори кризата и ще докара пари, а не Гоцето! /не съм му фен на Гоце/. Но това с което се занимава правителството и НС са чисто губене на време. България се намира в невиждана по мащабите си криза!

    ОтговорИзтриване
  11. Ало нещо си сбъркал аудиторията май. Няма такива тъпанари да се вържат на глупостите ти. Уж против Първанов пък да протестират против министерство.
    ХОДИ ДА ОТЧЕТЕШ, ЧЕ АКТИВНОТО МЕРОПРИЯТИЕ Е ПРИКЛЮЧИЛО НЕУСПЕШНО! :-)

    ОтговорИзтриване
  12. Аз не съм против Дянков или Първанов. Аз съм срещу бездействието и продължаващата безнаказаност на политиците в България. Против лъжливите обещания и задкулисното решаване на въпросите засягащи МЕН, ТЕБ и ВСИЧКИ останали Българи. ВСИЧКИ.

    ОтговорИзтриване
  13. Тъпак това не е двуполюсен модел. ГЕРБ/БСП. Става въпрос за МЕН и ТЕБ. И едните и другите се ебават с МЕН и ТЕБ и после прибират парите и карат мерцедес, а ти си куче пазач и лаеш срещу трохи.

    ОтговорИзтриване
  14. abe da vi pikam na bAlgarskiq ezik da vi pikam...boli me fara mene kade se slaga zapetaq...oligofreni...kakwo mi e pomognal toq bAlgarski ezik...na nikoi v evropa ne mu puka za vashia bAlgarski ezik...ot desetiletia v po malkite strani e evropa e vaveden vtori oficialen ezik( nai 4esto Angliiskiq) a nie 6te u4im ruski i 6te gledame novini na turski...ta navrete si go toq bAlgarski i pravopisa in daa Asss...

    ОтговорИзтриване
  15. Имам чуство че целият апарат на ;ДС;проверава какво се пише за техниат АГЕНТ ;ГОЦЕ;

    ОтговорИзтриване
  16. Имам чуство че целиат апарат дс провериава какво се пише за агент Гоце.

    ОтговорИзтриване
  17. Добре, взех си урок вече ще си проверявам целите текстове за правописни грешки, защото исках да изразя политическата си позиция, а пък стана, че съм изразил неграмотността си.

    ОтговорИзтриване
  18. Евала. че все повече хора се сещат, че политиците работят не за нас, а срещу нас Хората... Ние нямаме нужда от тях.. и това е видно в световен мащаб. Освен войни и мизерия идторията друго не помни....

    ОтговорИзтриване
  19. @Kikimora Jabata

    Много удобно хората пропуслат смисъла на това, което се случва втренчени в дребни поводи за заяждане. Факт е, че имаме президент, когото мнозинството в страната не понася, защото е лъжец, педофил, бракониер, манипулатор и "баща" на тройната коалиция, ерго на положението ни в момента - финансово и икономическо. И както се оказва - той е и подлец, но това вече не изненадва никого.

    P.S. Все пак имайте предвид, че при писането с правописни грешки съдържанието олеква, особено в очите на по-грамотни и такива с по-голямо самочувствие в тази посока.

    ОтговорИзтриване
  20. Бхахаха, ще падна от смях!
    Наистина ли мислите, че Яне Ваклопъпков и Баш Толумбаджията ще идат на избори за ВНС???
    Кой слиза доброволно от каруцата? Ако сега има избори, Яне ще гледа парламент само по телевизията, а ГолямГоВадя ще се подреди до Болен Креслев в тънка опозиция :-D

    ОтговорИзтриване
  21. a be hora za6to se zanimavate s pravopisa i se otkloniavate ot temata.i vie kato rzs koito iskat veliko narodno sabranie za da moje oktopoda da se izmakne ot pravosadie i da ne stigne do glavata na oktopoda

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен може ли да ти го навра във всичките дупки дето имаш ти и цялата ти фамилия.Тук не се говори за граматика а за политика до кога ще ги търпиме тези олигофрени да ни управляват.

    ОтговорИзтриване
  23. Абе не разбирам, човек трябва да е учител по български за да пише елементарни думи правилно на родния си език ли? И разбира се, че е важно, както някой преди мен каза: "P.S. Все пак имайте предвид, че при писането с правописни грешки съдържанието олеква, особено в очите на по-грамотни и такива с по-голямо самочувствие в тази посока." Какъвто е народът, такива са и политиците...Нямаме избор, освен да гласуваме за най-малкото зло..

    ОтговорИзтриване
  24. Момче,не се коси, българския народ не е прост, а наивен, от там и вярващ на всякакви глупотевини. Политиците това го знаят, не защото са по-умни, а защото са едни от нас-народа. И го използват перфектно.Достатъчно ни настройват един против друг, а ре са си от едно котило. Гарван гарвану, око не вади. ГЕРБ се сдуши с Доган и няма как, той явно управлява България, капиталите му движат всичко.Нишо,че имаме ченгеджийска партия на власт и тя е негова.

    ОтговорИзтриване
  25. Хайде да не обобщаваме неграмотно за "политиците"> Само малоумните мислят, че всички са еднакви

    ОтговорИзтриване
  26. @ автора: Като се опитваш да се изявяваш журналистически, най-малкото, което се очаква от теб, е правопис и добра пунктуация!! А да не говорим,че от статията не става ясно каква точно е твоята позиция, против кого и какво искаш да протестираш. Много хора подценяват нуждата от висока езикова култура, но с псувни и обиди едва ли ще накараш някой да се вдигне с теб на протест!

    ОтговорИзтриване
  27. "abe da vi pikam na bAlgarskiq ezik da vi pikam...": много жалък и смешен коментар! Ти ако не владееш майчиния си език, къде си тръгнал да
    учиш чужди езици? Знаеш ли, че всички основни граматически понятия и категории, които ти трябват, за да усвоиш един чужд език (най-вече като англ.)се учат още в 4. клас в часовете по БЕЛ?!

    ОтговорИзтриване
  28. Автора е супер интригант

    ОтговорИзтриване
  29. ИНТРИГАНТ?! WHAT DA FUCK ИСКАШ ДА КАЖЕШ?

    ОтговорИзтриване