сряда, 10 март 2010 г.

Какво нахалство !Това е моята държава, но властта не е моята.

Какво нахалство! Какви сте вие парашутисти? Това не ви е детска площадка за да си играете на нея! Не го ли е срам премиера от изказването си. Всички псуват комунизма, но това от което имат лоши спомени е тоталитарния строй и култа към личността. Какво направиха ГЕРБ с моята държава? Превърнаха я в детска площадка за експерименти в управлението на едни неспособни кадри. Какъв е тоя култ към личността защо Бойко Борисов отговаря на мирните протести  с такива заплахи? Лекарите и земеделците не протестират за повече пари, те протестират за договорените им пари. Не искат повече искат си обещаното. Омръзна ми да се тръбят едни неща по медиите, за прах в очите на хората (същите хора от които произлиза всичката държавна власт/обикновенните хора/ данъкоплатците), а след два месеца всичко да е било лъжа. В края на 2009 година бяха спряни всички плащания от държават за да се изкривят финансовия отчет за бюджета. След това финасовият министър обяви, че "Бюджет 2010" е най-добрият в ЕС. Каква е истината зад тази лъжа? Истината е, че са предвидени много високи нива на събираемост, което трябва да си много неподготвен  да очакваш, хората да вкарват повече пари в държават, в условие на безработица и  свиване на  икономиката. От къде да ги вкарваме тия пари? От къде постъпления като ние нямаме постъпления?
Култ към великия вожд Бойко Борисов заплаши, че ако продължаваме да си търсим правата той ще си извади оставката и ще ни остави на пройзола на лешоядите. Какво прави този човек със всичката власт в страната? Заплашва ни!
Всички решения в държавата се взимат еднолично. Опозиция не съществува. Знае само да се плюе и да се оправдава. Това не е човекът, който трябва да е лидер. Лидерът поема инициатива и отговорност.
Не е мога да превъзмогна обидата, че човекът на който е дадена всичката власт ни заплашва и размахва оставката си вече за втори път в рамките на една седмица.
Затова ли гласуваха всички за Борисов? Да вземе и монополизира властта да назначи свой хора на всички нива в държавата; Да бъде написан НАЙ-ЛОШИЯ БЮДЖЕТ; Да се вдигнат още данъците; Да се срине малкия бизнес; Да остави лекарите без  заплата., заплата, която редовия данъкоплатец е платил, но финансовото министерство не  е превело; Да се обиждат умовете в БАН;  Да се нарушават конституционните права и свободи чрез следене на електронните съобщения; Да се намаляват свободите за законен протест; ЗАТОВА ЛИ? ЗАТОВА ЛИ? ЗАТОВА ЛИ ГОСПОДИН БОРИСОВ?  И след всичко това да се врътнете като обидена госпожица и да хвърлите оставката си. Няма да се оплаквате от протестите на хората точно вие и вашата политическа сган ГЕРБ. Вие по време на пребиваването ви в опозиция не спряхте да фабрикувате полуистини и да плюете тогавашните оправници, а сега се оплаквате когато сте виновен.
НАХАЛСТВО!!!!!

2 коментара: