сряда, 17 март 2010 г.

Очакваме скоро банките, с техните вериги.

Банките и финасовите институции, фондове и т.н. скоро ще затворят капана, който ни подготвиха.
Този капан се нарича финасова криза и шапка им свалям на това колко са добри. Първо изгърмяха няколко банки за да не плащат задължения, после си взеха субсидиите от западните държави, а най-сладката последна стъпка е да сринат икономиките и да дават заеми срещу лихви за да не умрем от глад.
Българи стягайте се! Просто след тези антикризисни мерки незнам какво ще стане. Богатите кръгове пак си играят играта, а ниският данъкоплатец ще има години наред непосилни лихви върху непосилни кредити. Вместо да натисне банковата система да влее пари в икономиката, ГЕРБ пак щипят от малките хора. Не знам какво да кажа просто, трябва да си поемат отговорност виновните за кризата, а не през 2010 пак богатите да забогатеят, а бедните да обеднеят. Изчезва и средната класа.  А СЕГА НАКЪДЕ НЕКАДЪРНИ "ГЕРБЕРИ", продажници. Не продадохте само нас, вкарахте в робство поколения напред със заемите, които се готвите да ни натресете.
Не трябва да позволим този фарс да се размине. Аз апелирам към всеобщо отказване за плащане на взети кредити. Това е, кур за банките, никакви пари. Всички кредити заличени  и хората с нови апартаменти и бизнеси летят напред вместо да плащат на дебелите котараци да си играят с нас. Нека банките да фалират. Ще си направим нови след като умрат старите. Никакви пари повече за дебелите котараци.
Двадесет години дебелите котки крадоха от това, което комунистическия режим и всички хора в него бяха постройли и спечелили. Това всичко без капка срам. От какво ни е срам нас хората, които все даваме и нищо не получаваме. Време е да си приберем версиите. Долу всички кредити, долу всички лихви и майната ви котараци, няма да дебелеете повече на наш гръб.

Няма коментари:

Публикуване на коментар