сряда, 20 януари 2010 г.

Какво не каза Слави Трифонов?!


И аз, както по-голямата част от България, се заредих пред телевизора тази вечер, за да гледам Шоуто, което отдавна умря, но все още е на екран. Беше много обещаващо да чуем „отговора на Слави” по повод изповедта на Бойко за 50-те процента. Слави обаче премълча. Изхабените му сценаристи уж го разпитваха, а той уж отговаряше. Още по-дразнещото бе, как за пореден път сами си затвърдиха фантазията за вечната, единствена опозиция.

Слави и Бойко не са приятели вече, но новина щеше да е, ако беше обратното. И двамата страдат от прекаленото си его. Пък и Бойко едва ли има приятели, той просто стъпква хората към целта си да стане президент на галактиката (за да прави това, което може най-добре: да открива. Но не детски градини, а нови планети вероятно). А Слави, в ролята на единствен и неповторим опозиционер, така и не се е научил да ползва Интернет. Защото медиите може да за гъзоблизци на властта, но Интернет гъмжи от хора, които не са слепи и които имат собствено мнение.

Така и не стана съвсем ясно за 50-те%... Чухме много общи прказки и дълги монолози. Да не говорим, че нямаше и намек за въпрос относно споменати от Бойко имоти и бизнес интереси на Слави... Времето на Ку-Ку и студентските революции безвъзвратно е отминало. Незнам какво да кажа повече...

49 коментара:

  1. Stom Slavi kvichi tolkova,iavno mnogo go e zabolialo.Siguren sam obache che toi,Slavi e prav,zastoto vinagi e prav i hubav.A loshite gi znaem - Kostov,Ivan Kostov,maalko Stanishev i sega veche B Borisov.Stiah da zabravia - zaria ne e mnogo losh.A nai ne e losh Prezidenta.Da ne govorim za Rumkata Petkov - toi e napravo hubav.Nali Slavi...

    ОтговорИзтриване
  2. Амин!Братко или сестро!Да свалим от пост ,закостенелия,затлъстял олигарх -Слави Трифонов!

    ОтговорИзтриване
  3. Славчо е голямо зле - просто обикновен провинциален комплексар...

    ОтговорИзтриване
  4. Аз слушах Слави и трябва да ви кажа, че има нещо гнило. Възможно е наистина да са си говорили неофициално на тази тема...

    ОтговорИзтриване
  5. Харесвах Слави до скоро но той просто прекали със своето его мина Б,Б и злобичка имаше бая

    ОтговорИзтриване
  6. Всички вие, които четете и пишете тук, намирате ли голяма разлика между двамата ?

    ОтговорИзтриване
  7. Не се зададоха въпросите относно имотните му претенции и конкретно за някакъв парцел, който бил отреден за озеленяване и Борисов не искал да му помогне да смени статута. Това за мене беше най-важното от цялото интервю.

    ОтговорИзтриване
  8. Нищо не чух за паричките, които Слави получава от Г.Гергов за да плюе по Б.Б.!!!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Кой е Слави. не заслужава да се говори за тоя палячо.

    ОтговорИзтриване
  10. Слави вече трябва да си ходи от екран, но такива нахалитети ги оставят защото им трупат рейтинг, незная как го изтърпяват колегите му?

    ОтговорИзтриване
  11. SMS - ите били лични. Ами "княгинята" и Китин Муньо (дано правилно му пиша името) не са ли лични? Но истината е една - Слави постигна своето. Пак събра цяла България да го гледа, а с нега и рекламите.

    ОтговорИзтриване
  12. Аз не претендирам да съм с най-обективно и правилно мнение, но след това издание на Шоуто в мен остана усещането, че станах свидетел на заемане на поза "партер" и "готов за фелацио" на Слави към Бойко Борисов. Той въобще не го искал това предаване, какво му се били строили като съд, не е пичовско да си говорят за отношенията му с Бойко, и най-емблематичното - той не иска да е критик на БоГойко, ама защото истинските корективи (парламентарната опозиция и "независимите" медии) си мълчали, и той от неволя ... Някой друг да е получил същото усещане?

    ОтговорИзтриване
  13. Слави е абсолютен пример как едни идеали се продават за по-"хубав" Живот, каквото и да значи това /разбира се няма нищо общо с духовността/, и как това се наказва от Съдбата. Когато тръгнеш с идеали и ги предадеш, не можеш да бъдеш Щастлив. Най-много да имаш някакви парцели, скъпи коли или къщи в които не се прибираш. Много бързо става ясно, че всъщност си страшно беден. Наистина не разбирам тези момчета сценаристите му, които се оставят да ги завлече в бездната.

    ОтговорИзтриване
  14. Крайно време е да спрем да обръщаме внимание на ограничения провинциален чалгаджия.

    ОтговорИзтриване
  15. време е бойко да си ходи в пожарната а слави в учиндол м.р.

    ОтговорИзтриване
  16. Преди кметските избори в края на 2007 г., Слави е получил копие от едно "Отворено писмо" (сегашния сайт: http://www.bezhaberie.com ). При гостуването на Борисов в шоуто, като кандидат кмет, на видеостената пускаха само снимки от този сайт, без да кажат от къде са те , нито пък зададоха някакъв въпрос на новия стар "кандидат кмет" , защо София е в такова състояние и би ли коментирал този сайт! Явно по това време, все още са били "приятели"!

    ОтговорИзтриване
  17. Това, българите сме много особено племе - когато виждаме, че някой краде - възмущаваме се, но чакаме да дойде "месия" и да ни отърве от него. Когато обаче се намери кадърен човек, започваме да му завиждаме и да го хулим, защото не можем да сме като него. Спомнете си - поради тази причина е предаден и Левси от българите - не са могли съратниците му да понесат мисълта, че не могат да са като него. Това важи в пълен смисъл и за Слави. Аз гледам шоуто му, но заради добрия бенд и добрия екип, защото той шоу наистина може да прави. Но започне ли да злобее - просто сменям канала. И не мога да разбера, Слави, защо, като можеш да правиш шоу, просто не правиш това, а трябва да се "бъркаш" навсякъде и да ставаш смешен, и хората да си сменят програмата, когато злобата започва много да ти личи... Но, явно човекът не може да избяга от себе си...

    ОтговорИзтриване
  18. твойта съвест20 януари 2010 г. в 10:47

    Защо,не беше коректив на ДОГАН,станишев и Царя,бе господин обективен.Ти що ни мъчиш с присъствието си,а не си ходиш с малкото достоинство, което ти е останало.

    ОтговорИзтриване
  19. Много добре казано!
    Но дори това да е целта на ББ поне се опитва засега да пооправи след толкова много крадене РОДИНАТА ни.

    ОтговорИзтриване
  20. Славчо отдавна си е извоювал славата на медийна проститутка и продажен гъз!Да сте видели някога скеч с Путин!Или да бъдат задавани неудобни въпроси на често навестяващите го гости от Русия!То не бяха внучката на Сталин,сина на Хрушчов,Йосиф Кобзон,политици,кметове,писатели-путинолизачи и "звезди" на руската естрада!Обаче Буш,Обама и гадните американци направо ги разчекнаха!Като се прибави и топлата връзка с "Позитано" 20 и откровеното подмазване на Първанов картинката се изяснява.Алчност + Простотия + Продажност + Селяния = Политик-Чалгаджия!Славчо си е готов за образа!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Здравейте ,колеги!
    Щях да кажа,че отговора на Слави е пародия, но пародията има други закони, по които се развива.
    Жалко предаване..
    Страшна цензура вилнее по форуми и блогове, имам бан от поне 4 форума, а не мога и да си вляза в собствения блог(блог.бг) Ладо

    ОтговорИзтриване
  22. Кого настъпих,така и не разбрах, и коментарите в "Свежо" ми резнаха

    ОтговорИзтриване
  23. Щом жените избягват обратните като него.,няма ккво повече да се коментира!

    ОтговорИзтриване
  24. Пълна пародия.Славчо,да ти приседнат тия мръсни пари дано.

    ОтговорИзтриване
  25. да Егото е в основата на проблема,,, Славчо е болен от Принципна проституция...

    ОтговорИзтриване
  26. На вас, всички които дремете пред компютрите си и плюете успелите българи, ви трябва само един кратък, едомесечен престой в истинска европейска държава. За да видите как хората там, гледайки подобни ТВ шоута, единствено се забавляват. Смеят се дори ако усмиват любимите им политици или звезди, защото приемат това шоу като "ШОУ"... по дяволите, та това е шоу! Както се разказват вицове за блондинки и политици, така се осмиват същите и в Шоуто на Слави. Само невежите го приемат насериозно и се занимават да тълкуват хумора му, пишейки подобни статии!

    Амин Българийо!

    ОтговорИзтриване
  27. какво само се заяждат с журналистите аз немога да разбера сега пък искал 50 % от герб ГЛУПОСТИ

    ОтговорИзтриване
  28. LOCHO E DA ZABRAVICH SEMKATA .OMRAZNA MI OT SELIANDURI ZARVULI,DA VILNEIAT V BG PROSTRANSTVOTO,KOETO BI TRIABVALO DA E OTREDENO ZA ARISTOKRAZIATA.A TIA SACHTATA NI LIPSVA NA NAS BALGARITE OT SEPTEMVRI 9 1944 XAIDUZI, RAZBOINIZI, PRESTANA SGAN NE MILEECHTA ZA ROD I RODINA KOMUNISTICHESKA PAOLACH MALOUMNI IZRODI PRODALGAVAT DA UNICHTOGAVAT NARODA NIPREZ TEZI VECHE 50 I POVECHE GODINI.VSICHKO SI IMA KRAI.SVETLOTO SE VIGDA.

    ОтговорИзтриване
  29. Ако го напишеш на кирилица, мога и да си направя труда да ти прочета мнението.

    ОтговорИзтриване
  30. "... Само невежите го приемат насериозно и се занимават да тълкуват хумора му, пишейки подобни статии!... "
    Евала на Дидо !!!

    А за останалите незнам какво да кажа, нуждата от сериозна психологическа помощ е крещяща ... това трябва да залегне като основна дейност на всички министерства на здравеопазването в следващиоте 20-тина години иначе нямаме оправяне - много болни хора, масово ...

    ОтговорИзтриване
  31. този човек, слави трифонов уби демокрацията в българия. проклет да бъде.

    ОтговорИзтриване
  32. Тук е пълно с нещастна завистлива паплач! Евала на Дидо

    ОтговорИзтриване
  33. мъън мъън мъън .. мноо мънкаш бе, станиславе ;)
    и кво толкова щеше да ти стане ако беше си признал
    да, исках от бойко да подавам сигнали за достойни според мене хора, които да влязат във властта. да, имах интерес да застроя градинка с блокче, купена от мен за 1 милион евро , ама не стана , щото бойко не ми даде и така..
    а то кво се получи?
    мън мън мън мън.. айде и ние да не разбираме от секс :) хах

    ОтговорИзтриване
  34. Слави Трифонов ни втръсна, отдавна се износи като шоумен, но не иска да си отива от сцената. Търси подстъпи към друг вид грандоманска реализация.

    ОтговорИзтриване
  35. Ама, не мога да разбера, защо като не го харесвате го гледате!!! Слави Трифонов не е единственото Шоу, нали така? Или съм се объркал нещо? Та я си превключете на Иван и Андрей, на Азис, на Дони или пък на Колелото на късмета, на БИГ или ВИП братятя, или пък изгледайте за пореден път някой хубав филм. Може пък и някакво сравнение да направите, или пък да откриете някое по-хубаво предаване, което няма да ви тормози мозъците - кой с кого бил приятел и с кого се разделил. Пък, накрая що не вземете да пуснете и по един SMS.., белким се задоволите...

    ОтговорИзтриване
  36. Малеееее, каква е таз злоба, бе хора? Остава и за световното затопляне да обвините Слави! И на мен не ми хареса как бе скалъпено това предаване, беше направо очевадно, че премълчават доста неща и и като замисъл, и като постановка беше с плачевен резултат. Но шоуто не е само Слави. И го има, защото явно го гледат хората. Да оплюваш анонимно някого, особено когато този някой е публична личност, особено и ако е успял в някакъв аспект да се докаже и издигне, си е чиста злоба и завист!!!

    ОтговорИзтриване
  37. Здравейте,
    Не мога да ви разбера как плюете над човек с който някой хора са израснали пред телевизорите.От както се помна го има тва предаване и винаги бих го предпочел от поредната турска съпунка излъчвана по БЪЛГАРСКА телевизия... Какво ви пречи? Винаги Българина е недоволен и сега се стига до тук че да храните най големия шоу мен в родната ни страна.Ако някой смята че грешка да ми посочи друг шоу мен който се е задържал над 11 години в ефир и рейтинга му не е спаднал. Ако си спомняте Къци Въпцаров някога му беше един вид конкуренция с неговите игри и се гледаше много, стани богат също,баналните биг брадъри и мюзик айдали също но какво от това?Всички си отидоха за някво време ( някой завинаги) а той остана! Радвайте се, че още е в ефир и си помислете как щяха да ви минат тези 11 години без него? И моля да не ми отговарят зомбирани пубери или хейтари който не са ставали от няколко часа от компютъра си и търсат къде да се направат на мъже или да си избият комплексите...

    ОтговорИзтриване
  38. Толкова хора си чешат езиците със Слави и единственото нещо, което могат да направят, е да му правят реклама, че май шоуто му залезе.Така става тук, в БГ.Тези, които не трябва, вървят напред, благодарение на всички нас.Ама кво да правим, като сме се родили по тия ширини, където се властва липсата на правила, мошеничествата, бездарността, агресивността и т.н. Считам, че успехът на Шоуто на Слави се дължи много на музикантите и актьорите, които са истински професионалисти, а освен това гъделичкат и чалгаджийската душа на българина. Иначе, ако останеше само на Слави, шоуто отдавна щеше да се е закрило, защото: Слави е много слаб водещ, непрекъснато парадиращ с това, какви хора са му гостували. Ами като им плаща, вероятно, мнооого дебело, ще му гостуват, ами кво да правят, нищо че разговорът с тях се превръща в монолог на Слави. Другото е, че Слави непрекъснато лази по народопсихологията на българина. Уж е опозиция, уж е за правилата, уж е против омразата и т.н.,ама за тия години видях да е само опозиция на Иван Костов. Десет години сигурно непрекъснато повтаряше Иван Костов. Е това ако не е супер омраза, не знам какво друго да е. Уж е за реда и правилата, а пък навремето като му гостува Ахмед Доган с прословутата си фраза за обръчите от фирми, спомнете си какво говореше Слави, воглаве със сценаристите си- какъв мъж бил АД, защото само той си признал и едва ли не му изръкопляскаха. Чааак когато се вдигна патардия от всички, чак тогава се усетиха, че са говорили глупости. А че Слави се опитва да се прави на опозиционер, опитва се, ама има и кой да му вярва... Я анализирайте цялото му поведение, да видите дали е така- Слави си обича БКП и това е. Така си е закърмен. Няма как да си обясня по друг начин топлите му отношения с ГП, Румен П и други... Но пък иска и да е капиталист.... Иначе, признавам, че добре разказва вицове, въпреки че не знам кой му ги пише- той или сценаристите му...

    ОтговорИзтриване
  39. Не разбрах какво стана с тая история- за открадването на сценария на шоуто от Тодор Колев. Имаше някакви писания навремето, ама Тодор Колев като интелигентен човек май се отказа да доказва правотата си, защото както казах, живеем по други географски ширини, не където живеят хората от проспериращите нации...

    ОтговорИзтриване
  40. Шоуто на Слави отдавна се износи,изтърка се толкова много,че чак не се търпи на моменти. Стилът му на водене,маниерите, сценаристите всичко това говори,че това предаване просто вече няма място в ефира.Актьорите му поддържат някакво ниво,но само на това предаването не може да се крепи - просто ВЪН,това заслужава..

    ОтговорИзтриване
  41. Прочетете статията на Волен Сидеров, поместена в последния брой на вестник "Уикенд" и ще ви стане ясно кой е "шоуменът" Славчо Тр.Истинско удоволствие ще изпитате от точния пиперлив език, от квалификациите, които Волен прави. Е, малко пресилени на места, но като оценка на поведението на шоумена и неговата вярна дружина - сценаристите е изключително точна.С една дума - "изгърмял патрон", зареден сега само със злоба и наранена амбиция.Време е Славчо наистина да си ходи!

    ОтговорИзтриване
  42. Здравейте злобари , бог да пази българия от собствените си граждани. Не ви е виновен Слави , нито Бойко , май сте се пръкнали на този свят с дупето напред.
    Ако можехме да сме нормални хора , вече щяхме да сме добре , но когато човек от себе си не е доволен как да е доволен от другите.
    НЯМА ПО ЛОША БОЛЕСТ ОТ ЗАВИСТА

    ОтговорИзтриване
  43. Злобата е най-големия кошмар на българина,А и медиите си вършат прекалено много работата.Раздухват различни клюки и след това гледай и слушай глупости разни.Дори и така да е нас простосмъртните кой ни пита?Днес се карат уж" ,утре си пият пиенето някъде и коментират с насмешка нашите писания,ако въобще са ги прочели.ТАКАВА Е ИСТИНАТА И НИЕ ВЕЧЕ 20ГОДИНИ СИ РАЗНИЩВАМЕ,КОЙ Е ПРАВ И КОЙ Е ВИНОВЕН. пОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДАВЕ И ЛЮБОВ.

    ОтговорИзтриване
  44. Това е работа на администратора на сайта разбира се, но постове от рода на
    "ZABRAVICH SEMKATA .OMRAZNA MI OT SELIANDURI ZARVULI" развалят цялото впечатление. Да ги еба в оригиналничещите неграмотници.

    ОтговорИзтриване
  45. Не ми пука колко правописни грешки има, мнения не трия

    ОтговорИзтриване
  46. Знаете ли всички вие ,които плюете Слави .Ако всички бяха професионалоисти поне 50% колкото него,България щеше наистина да стане Швейцария на балканите

    ОтговорИзтриване
  47. м,да, евала на дидо, като не харесвате шоуто, никой не ви кара насила да го гледате
    всички които плюете по слави и по б.б. мога да ви кажа - вие завиждате на чуждия успех. последния пост-нал преди мен е абсолтно прав - Ако всички бяха професионалоисти поне 50% колкото него,България щеше наистина да стане Швейцария на балканите

    ОтговорИзтриване