сряда, 10 февруари 2010 г.

Поздравления за работата на МВР и ДАНС. Третия път да е за народа.

Искам да поздравя вице-премиера Цветанов за успешната работа на цялата система на Изпълнителната Власт. Вторият "ЗВУЧЕН" шамар, "Октопод" по организиранта престъпност ще ехти доста време в медиите. Повече и от "Наглите", което бе тиражирано за хорско потребление около два месеца. Искам да поздравя всички оперативни работници, следователи и прокурори, които са си свършили добре работата и пред съда ще представят брилянтен случай на обвинението.
След всички тия благодарности може ли да помоля след като "първия" шамар бе по престъпниците, който крадяха от богатите, "втория" е по престъпниците, които крадяха от държавата. Моля "третия" много "ЗВУЧЕН" шамар да е по някой, които краде от нормалния потребител. Вие си изберете дали ще "ЧЕЗ" дали ще "МТЕЛ"; "ВИВАТЕЛ", "ГЛОБУЛ" има разпоредби на ЕС, които не са спазени от комуникационните компании. Най-скъпи мобилни услуги в ЕС и да попитам " - Колко от нас имаме мобилни телефони"?
Благодаря на служителите на Изпълнителната Власт и Успех в новите ви начинания!

9 коментара:

  1. да не пропуснат и Топлофикация

    ОтговорИзтриване
  2. осъдени няма, само предварителен шум и клакьори като вас

    ОтговорИзтриване
  3. Без да съм адвокат на никой. Искам да кажа на Анонимен.("Анонимен каза...осъдени няма, само предварителен шум и клакьори като вас")В всяка нормална държава за такива дела се иска години за да излезе присъда (нормален технологичен срок)а ти за 8 месеца от правителството искаш да разкара гнилите в МВР и ДАНС, да надуши престъпленията,да направи разследване, арести, разследване на прокуратурата, съдебно дело и излезнала присъда.Ти не искаш съд, а НАРОДЕН СЪД.

    ОтговорИзтриване
  4. bravo na tova pravitelstvo evala

    ОтговорИзтриване
  5. Представяте ли си какъв кураж се иска.......... ХА СЕГА ДА ВИДИМ СЪДИИТЕ.

    ОтговорИзтриване
  6. Не забравяйте все пак , че МВР трябва да подготви и предаде на следствие и прокуратура годни доказателства за да ги вкара в съда!!

    ОтговорИзтриване
  7. Hora v bulgariq za sega nqma osadeni za ne6to drugo osven drebni krajbi, bitovi ubiystva i drugi ne6ta ne zasqga6ti golemite v organiziranata prestapnost!?!?!

    ОтговорИзтриване